Lapozgatók

Borítóleleplezés

2017. november 29. 19:00 - Horváth Gábor Andor

Bakti Viktor: Integrálva

Egy igazán érdekes újdonsággal készül a Könyvmolyképző kiadó. A jövőbe repítenek minket egy magyar író, Bakti Viktor segítségével és megtudhatjuk mi vár ránk 2066-ban. Nem húzom tovább az idegeket, már mutatom is miről és kiről van szó pontosan.

 

Bakti Viktor

14232403_557186304473344_6567088363653267339_n.jpg
(kep)

Bakti Viktor 1985-ben született, Budapesten él és dolgozik. A fantasztikum és az alkotás szeretetét már gyerekkora óta magáénak mondhatja, de komolyan csak 2010 környékén kezdett foglalkozni a történetírással. Eleinte novellapályázatokon vett részt és online publikált. Az első regénye az Integrálca c. viseli és az V. Aranymosás Irodalmi Válogató nyertese.

Blog: https://baktiviktor.wordpress.com/

Facebook: https://www.facebook.com/baktiviktorwriter

 

23916039_1881496765212693_6173812421506881114_n.jpg

 

"Lépj a jövő útjára!

2066 – Philadelphia.

Themisz, a titokzatos szuperszámítógép mindent lát, még a jövőt is. Kiszámítja, hogyan boldogulhat legjobban az emberiség.

Digitális jósok súgják meg a jövőt, ám az egyikük meghal, miközben Jarrednek, a zsoldosnak egy döbbenetes üzenetet mutat.

Vajon rendszerhiba, vagy valóban a jövőt fedi fel?

Az események láncreakcióként követik egymást.

Rejtélyes szervezet lendül mozgásba, hogy a virtuális térbe börtönözött, testetlen hacker segítségével megfejtse a Themisz titkait. A meghasonlott zsoldos döntésre kényszerül véres állandóság és küzdelmes változás között. Yolanda, a reflektorokhoz szokott riporternő szembesül a kíméletlen valósággal. Vajon él a csábító ajánlattal? Engedi hogy maga a jövő költözzön be saját húsába és csontjába? Victor, a cég vezérigazgatója is nyomozásba kezd, hogy olyan sötét titkot fedjen fel, amitől még őt is óvják.

Mi valójában a rejtélyes Themisz?

Harc kezdődik a valóságban és a kibertérben egyaránt.

Már nem csak a Themisz a tét, hanem a szabadság.

Vajon test vagy az elme szabadsága fontosabb?"

 

 

A fülszöveg alapján egy igazán érdekes és ígéretes könyvnek mutatkozik. A könyv borítója igazán jól sikerült. Teljesen rabul ejti az olvasó tekintetét, biztos vagyok benne, hogy sokan megállnak előtte a könyvesboltban és átböngészik a tartalmát. Első ránézésre Tom Cruise egyik filmje, a Különvélemény jut róla eszembe, amikor egy csúcsmodern kivetítőn nézi a felvételeket és a kezével pörgeti az eseményeket. Egy biztos, az én kívánságlistámra felkerül a könyv. Na és a tiétekre?

Az alábbi linkeken tudjátok elérni a könyvet:

Rendeld innen:

>>> https://konyvmolykepzo.hu/products-page/sotet-orveny/bakti-viktor-integralva-7931  

 

Tedd a kívánság/várólistádra!

>>> https://moly.hu/konyvek/bakti-viktor-integralva  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lapozgatok.blog.hu/api/trackback/id/tr2213403313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása