Lapozgatók

Várható megjelenések a Könyvmolyképző Kiadótól

2017. április 20. 18:39 - Horváth Gábor Andor

konyvmolykepzo-logo.jpg

(logo)

A Könyvmolyképző kiadó 2000-ben kezdett gyermek és ifjúsági irodalommal foglalkozni, azóta már a felnőtt szépirodalommat illetve igényes szórakoztató irodalommat is kiadnak. Az országban az egyik legismertebb ifjúsági kiadó, akitől az emberek bátran vásárolják könyveiket. Évről évre bővülő kínálatukból válogattunk ki pár gyöngyszemet, amelyek megjelenését nagyon várjuk.

Nalini Singh: Angyalháború

covers_243817.jpg

(borito) /Még nem jelent meg magyar borító/

Megjelenés: 2017 nyár

Ár: árazás alatt

"Az angyalok lezuhannak az égből, ismeretlen erő taszítja őket vesztükbe. A vámpírok megbetegszenek, halhatatlanságuk sem védi őket a képtelen kórtól.

A vámpírvadász Elena Deveraux és társa, Raphael arkangyal a várost tépázó pusztítás forrását keresik, hogy elejét vegyék az értelmetlen haláleseteknek, és felkészülhessenek egy ellenséges arkangyal most már bizonyosan közelgő támadására."

Katy Evans: Enyém /Mine/

Valós 2.

covers_264753.jpg

(borito) /Még nem jelent meg magyar borító/

Megjelenés: 2017

Ár: árazás alatt

"„Bármit hajlandó vagyok megtenni, hogy az ENYÉM legyen.” – Remington Tate

A nemzetközi bestseller VALÓS-ban az Underground boksz-bajnokság megállíthatatlan rosszfiúja, Remington Tate, megtalálta méltó ellenfelét. Brooke Dumas, akit azért szerződtettek, hogy tökéletes kondícióban tartsa a férfi testét, olyan elemi ösztönöket ébresztett fel Remington „Remy” Tate-ben, amik olyan ősiek, mint az emberiség maga… most pedig képtelen a nő nélkül élni.

Broke sosem gondolta volna, hogy egyszer majd egy olyan férfi mellett fog kikötni, aki minden nő álma, azonban nem minden álom ér boldog véget, és pont, amikor a leginkább szükségük lenne egymásra, Brooke-ot elragadják a ring mellől. Így most, hogy elválasztja őket a távolság és a sötétség, Brooke számára nem marad más, minthogy megküzdjön annak a férfinak a szerelméért, aki csakis az övé."

 

Küzdelem a ringben és a ringen kívül

Alyson Noël: Fátum

Lélekkeresők 1.

covers_172893.jpg

(borito) /Még nem jelent meg magyar borító/

Megjelenés: 2017

Ár: árazás alatt

"A New York Times bestseller-listáján első helyezést elérő Halhatatlanok sorozat írónőjének új világa: egy lélegzetelállító történet tele varázslattal, rejtélyekkel és egy mámorító szerelemmel, amely biztosan rabul ejti az szívedet. Ismerkedj meg a Lélekkeresőkkel!

Különös dolgok történnek Daire Santosszal. Varjak gúnyolják, izzó alakok követik, az idő hirtelen megdermed, és egy lenyűgöző, hihetetlenül kék szemű fiú kísérti az álmait. Anyja aggódik ép elméjéért, ezért elküldi a nagymamához, akivel Daire még sosem találkozott, és aki rájön, hogy valójában mit is jelentenek ezek a látomások: fel akarják hívni Daire figyelmét arra, hogy ő valójában lélekkereső – kapocs az élők és holtak világa között.

Az új-mexikói Enchantment városka poros síkságán Daire igyekszik megtanulni, hogyan használja erejét. Ám amikor találkozik Dace-szel, a fiúval, akit álmában látott, a világ a feje tetejére áll. Ki kell derítenie, vajon Dace-szel egymásnak teremtették-e őket… vagy a fiú az ellenség táborát gyarapítja-e, melynek elpusztítása Daire feladata."

Cassandra Clare és Holly Black: A bronzkulcs

Magisztárium 3.

covers_432407.jpg

(borito)

Megjelenés: 2017 tavasz

Ár: árazás alatt

"A mágia megmenthet.
A mágia megölhet.

A Magisztérium diákjai elméletben teljes biztonságban vannak varázslatos iskolájukban. A mágusok gondos irányításával megtanulják használni a varázserejüket, és rendet teremteni a kaotikus világban.

Ám a káosz most felveszi velük a harcot.

Callnek, Tamarának és Aaronnak olyan dolgok miatt kéne aggódniuk, mint a felmérők és varázsversenyek. Ám az egyik iskolatársuk megdöbbentő halála után muszáj a hidegvérű gyilkos nyomára bukkanniuk… kockára téve a saját életüket.

Az ifjú barátok kénytelenek szembenézni azzal, hogy a mágia csak annyira jó, amennyire a felhasználója. Gonosz kezekben mérhetetlen kárt tud okozni – hacsak Call, Tamara és Aaron még időben meg nem akadályozzák.

A Magisztérium-sorozat lenyűgöző harmadik részében a két nagy sikerű írónő, Holly Black és Cassandra Clare egy olyan iskolát tárnak elénk, ahol bármi megtörténhet – legyen jó vagy gonosz –, és az igazságot egyedül úgy lehet kideríteni, ha hőseink mindent hajlandóak kockára tenni."

Rick Riordan: Percy Jackson görög hősei

covers_430857.jpg

(borito)

Megjelenés: 2017 tavasz

Ár: árazás alatt

"A Percy Jackson görög istenei után itt a következő rész.

A Percy Jackson görög istenei folytatásában Poszeidón fia visszatér, hogy egyedi és felejthetetlen stílusban mutassa be az olvasóknak a görög mitológia tizenkét kimagasló alakját.

Perszeusz, Daidalosz, Küréné, Pszükhé, Thészeusz, Orpheusz, Phaethón, Atalanté, Herkules, Otréra, Bellerophón, Iaszón."

Rick Riordan: Percy Jackson és a görög istenek

covers_430858.jpg

(borito)

Megjelenés: 2017 tavasz

Ár: árazás alatt

"„Egy New York-i kiadó felkért, hogy írjak meg mindent, amit a görög istenekről tudok, mire azt kérdeztem: Mehet névtelenül? Mert nem szeretném, ha az olimposziak megint bepöccennének rám. Másrészről viszont, ha ezzel segítek megismerni a görög isteneket, ami akár életmentő is lehet, ha egyszer előttetek teremnek, már meg is van a heti jócselekedetem.”

Így kezdődik a Percy Jackson és a görög istenek, amiben Poszeidón fiának egyedi – gunyoros megjegyzésekkel fűszerezett – tolmácsolásában olvashatjuk a mitológiai történeteket.

Ki tudná mindezt jobban elmesélni, mint Percy?

Szó esik a világ teremtéséről, majd az ókori istenek bemutatása következik, Apollóntól Zeuszig. Percy nem fogja vissza magát. „Ha szeretitek a horrort, a vérfürdőt, a hazugságokat, a lopást, az ármánykodást és a kannibalizmust, olvassatok tovább, mert ez volt a rémtettek aranykora.”

Tudj meg még többet a görög világról!"

Kresley Cole: Végtelen lovag

Az arkánum krónikák 2.

covers_251797.jpg

(borito) /Még nem jelent meg magyar borító/

Megjelenés: 2017 tavasz

Ár: árazás alatt!

"Váratlan szövetségesek

Mivel minden sarkon veszély leselkedik rájuk, Evie kénytelen megbízni az újdonsült szövetségben. Nemcsak a többi Arkánummal kell megküzdeniük, hanem a zsákosokkal, a posztapokaliptikus viharokkal és a kannibálokkal.

Torokszorító árulás

Amikor Evie találkozik a Halállal, a dolgok még bonyolultabbá válnak. Bár szerelmes Jackbe, a veszélyes lovaghoz is vonzódik. Valami összeköti a Császárnőt és a Halált. Evie nem emlékszik a történetükre – a Halál viszont képtelen felejteni…"

Jennifer Armentrout: Oblivion 3. Feledés

covers_432401.jpg

(borito)

Megjelenés: 2017.05.19

Ár: 2999 Ft

"Senki sem ér fel Daemon Blackhez.

Amikor elszántam magam arra, hogy bizonyítsam az érzéseimet, komolyan beszéltem.

Katy soha többé nem kételkedhet bennem – és most, hogy túljutottunk a zökkenőkön, újra és újra fellobbannak köztünk a lángok.

Csakhogy még én sem védhetem meg a családtagjaimat, ha eltökélik, hogy kiszabadítják a szeretteiket.

Mindazok után, amiken keresztülment, Katy sem ugyanaz már, mint azelőtt. Még mindig változik, és fogalma sincs, mi lesz a folyamat vége. Lépésről lépésre fedezzük fel az igazságot, és amikor szembekerülünk a hibridek vizsgálatára és kínzására kiépült titkos kormányzati szervezettel, ráébredünk, hogy nincsenek határok.

A halál a mindennapjaink része lett. Onnan kapunk segítséget, ahonnan a legkevésbé várnánk, és a barátainkról is kiderülhet, hogy halálos ellenségeink – de nem fordulunk vissza.

Akkor sem, ha az eredmény örökre összetöri a világunkat.

Egységben az erőnk – és ezt ők is tudják."

Kim Harrison: Egy maréknyi bűbájért

Hollows 4.

covers_430294.jpg

(borito)

Megjelenés: 2017.05.19

Ár: 3999 Ft

"A gonosz éjszakai lények, akik Cincinatti utcáin portyáznak, nem rajonganak a boszorkány és fejvadász Rachel Morganért, és a sötét tanok iránt tanúsított, újdonsült érdeklődése sem javít a hírnevén. A helyzetet bonyolítja, hogy előkerül Rachel régi, humán szeretője, Nick, aki nem csak a múltja elől menekül. Sokan sóvárognak azután, ami a birtokában van – vad szörnyetegek, akik készek elpusztítani az Üreget, és ha kell, minden lakosát is. Rachel egy pillanatig sem habozik, a férfi segítségére siet, de fogalma sincs, milyen erők munkálkodnak a háttérben. A falkák ezer év óta először összegyűlnek, hogy bosszút álljanak és átvegyék az irányítást. Ettől kezdve már nem csak Rachel lelke a tét."

Diana Gabaldon: Őszi dobszó I-II

Outlander 4.

covers_436090.jpg

(borito)

Megjelenés: 2017.05.19

Ár: 5999 Ft

"Claire Randall túlélte ezt az elképesztő utazást, méghozzá nem is egyszer, hanem kétszer. Első útja végén Jamie Fraser, a 18. századi skót harcos ölelő karjai között kötött ki, akinek iránta érzett szerelme legendássá vált – egy tragikus szenvedély meséjévé, melynek végén Claire visszatért a jelenbe, hogy világra hozza a férfi gyermekét.

A nő két évtized elteltével másodjára is útra kelt, ezúttal Amerikába, ahol a határvidéken újra találkozott Jamie-vel. Valakit azonban hátrahagyott a huszadik században: a lányukat, Briannát…

Brianna felkavaró felfedezést tesz, ami a kőkörhöz vezeti őt, ahol a lány a félelmetes ismeretlenbe veti magát. Miközben anyja és sosem látott apja után kutat, kockára teszi saját jövőjét, hogy megváltoztassa a történelmet… És hogy megmentse szülei életét. De ahogy Brianna beleveti magát az érintetlen vadonba, egy szívszorító találkozás folytán talán örökre a múltban ragad…

Vagy ott, ahol lennie kell, ahová a szíve és lelke kötődik…"

Penelope Ward: Legdrágább mosohabátyám

covers_435841.jpg

(borito)

Megjelenés: 2017.05.19

Ár: 3299 Ft

"Amikor a mostohabátyám, Elec a gimi utolsó évében hozzánk költözött, nem voltam felkészülve arra, hogy mekkora szemét. Utáltam, hogy bunkón viselkedik velem csak azért, mert nem akar ott lenni. Utáltam, hogy lányokat hoz haza a suliból és visz fel a szobájába. De amit a legjobban utáltam, az az volt, ahogy a testem akaratom ellenére reagált rá. Először azt hittem, csupán kőkemény, tetovált izmai és markáns arca lehet vonzó benne. De a dolgok új irányt vettek köztünk, mígnem egy éjjel minden fenekestül felfordult. Aztán épp olyan gyorsan, ahogy betoppant az életembe, már vissza is ment Kaliforniába.
Évek teltek el, mire újra láttam Elec-et. Amikor a tragédia lesújtott a családunkra, újra szembe kellett néznem vele. És szent ég, a kamasz, akiért egykor megőrültem, most férfivá érett, aki egyenesen az eszemet vette! Volt egy olyan érzésem, hogy megint darabokra törik majd a szívem."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lapozgatok.blog.hu/api/trackback/id/tr7512433135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása