Lapozgatók

Várható megjelenélsek a Libri Kiadótól

2017. április 25. 21:38 - Horváth Gábor Andor

libri.PNG

(logo)

Gena Showalter: Éjsötét lelkek

Az alvilág urai VI.

ejsotet-lelkek.jpg

(borito)

Megjelenés: 2017.09.10

Ár: 3599 Ft

"Jéghideg fém és forró bőr, ínycsiklandó páros.

Gideon a tökéletes rossz fiú. Makacs, vad és kemény de még neki is akad egy gyenge pontja. Ha csak egyszer is igazat mond, a kínok kínját éli át. Felismer minden hazugságot, egészen addig, amíg rabul nem ejti Scarletet, a megszállott halhatatlant, aki az ő rég elvesztett feleségének mondja magát. A parázslóan fekete szemű, vérvörös ajkú nő nem idéz fel emlékeket benne, de felkorbácsolja a szenvedélyét.

Csakhogy Scarlet, aki a Lidércnyomás őrzője, túl veszedelmes ahhoz, hogy szabadon engedjék. Különösen miután Gideon esküdt ellenségei egyre közelednek Vajon képes legyőzni a fájdalmat, és megtalálni az igazságot, vagy elveszti a nőt, és mindent, amit szeretett?

Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal rendelkező férfiak, és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel."

Leisa Rayven: Hazug Rómeó

Starcrossed-sorozat 1.

hazug-romeo.jpg

(borito)

Megjelenés: 2018.01.20

Ár: 3599 Ft

"Amikor Cassie és Ethan a színművészetin találkoznak, a levegő is felforr körülöttük. Cassie igazi jó kislány, nehezen találja a helyét a folyton bulizó művészdiákok közt. Ethan ezzel szemben vérbeli rosszfiú, vad, tüzes, félelmetes és mégis érzékeny.Akár a Romeo és Júlia amiben címszerepet kapnak Cassie és Ethan szerelme is mintha a csillagokban lett volna megírva amíg Ethan össze nem törte Cassie szívét, mindörökre eljátszva a bizalmát.

Valami rejtélyes okból, olyan rád nézni, mint megtalálni valami értékeset, amiről nem is tudtam, hogy elvesztettem.

Évek múlva a szívtipró visszatér, hogy ismét felforgassa a lány életét érintésről érintésre. Fokozatosan újraélik titkos diákszerelmük minden felemelő és pusztító pillanatát, mígnem rájönnek, hogy a csillagokban írt szerelemnek nem kell tragédiával végződnie.

,,Szerelmes vagyok Leisa Rayven történeteibe."

Colleen Hoover, a Reménytelen és a Szívcsapás sorozatok írónője."

Sierra Cartwright: Megláncolva

A Donovan-dinasztia 2.

meglancolva.jpg

(borito)

Megjelenés: 2017.10.15

Ár: 3599 Ft

"Amikor Sofia McBride a barátnője esküvői partiján megismerkedik az erős és határozott Cade Donovannel, a férfi figyelmezteti, hogy óvakodjon tőle. Sofia próbálja megfogadni az intelmet, ám azon kapja magát, hogy ellenállhatatlan vonzalmat érez a rejtélyes és kissé félelmetes férfi iránt. Hiába tudja, hogy a tűzzel játszik, képtelen ellenállni a Donovan fiú vad kívánságainak. Minél inkább belegabalyodik a kapcsolatba, annál inkább sejti, hogy talán soha nem is akar megszabadulni belőle Cade Donovan, a titokzatos ranchtulajdonos eddig olyan nőket választott, akik nem várnak tőle túl sokat. De amikor egy vihar egy fedél alá kényszeríti vele Sofiát, egyszeriben fellángolnak a domináns férfi védelmezőösztönei. Cade mindent meg akar kapni, amit Sofia nyújtani tud, de hamarosan rádöbben, hogy a nő szépsége mögött olyan kemény elszántság rejtőzik, amire nem számított. Ketten érzéki utazásra indulnak, aminek a végére Cade talán megszabadulhat múltja gyötrő démonaitól; és ami mindkettőjüket örökre megváltoztatja. Sierra Cartwright bestseller sorozatában mesterien vezeti olvasóit a hatalmi játszmák világába, ahol a test is üzlet, ha az érdek úgy kívánja. Texas sosem volt még ilyen forró.

VIGYÁZAT; BDSM-SZEXJELENETEKET TARTALMAZ, CSAK FELNŐTTEKNEK"

Laurelin Paige: Utolsó csók

utolso-csok.jpg

(borito)

Megjelnés: 2017.07.01

Ár: 3599 Ft

"SZENVEDÉLYES JÁTÉK, SÖTÉT VÁGYAK, VESZEDELMES TITKOK

Emily Wayborn már döntött. Igaz, hogy nem bízik a szívdöglesztő és veszedelmes Reeve Sallisben, ám ő az egyetlen férfi, aki meg tudja adni neki, amire szüksége van. Reeve mellett Emily végre önmaga lehet. A dúsgazdag szállodatulajdonos azonban a titoktartás mestere, Emily pedig hiába keresi a válaszokat, valaki mindig egy lépéssel előtte jár Emily lassan kifut az időből, már nem hisz sem barátságban, sem szerelemben. Meg kell hoznia egy képtelen döntést, melynek következtében vagy sértetlen marad a szíve vagy menthetetlenül összetörik.

Laurelin Paige új sorozata még forróbb, érzékibb és veszedelmesebb, mint a világszerte sikerlistás Fixed-regények"

Lakatos Levente: A hatalom szabályai

Szigor III.

szigor-3.jpg

(borito)

Megjelenés: 2017.07.01

Ár: 3599 Ft

"Egyszer minden történet véget ér.

Egyszer minden titokra fény derül.

Egyszer minden szerelem elmúlik?

Liza és Igor boldogságáért magyar olvasók ezrei szurkolnak. A Szigor-trilógia zárókötetében végre kiderül, hogy az imádott páros jövője eggyé forr vagy a politikai csatározások veszteségeként örökre búcsút kell inteniük egymásnak. Ami biztos: eljött az ideje annak, hogy végre mindketten megtanulják a hatalom szabályait."

Sophie Kinsella: A boltkóros bankot robbant

a-boltkoros-bankot-robbant.jpg

(borito)

Megjelenés: 2017.09.20

Ár: 3599 Ft

"Kedvenc boltkórosunk és férje a kapcsolatukat is próbára tevő amerikai kiruccanás után haza készülődnek. Azonban Becky apjának és legjobb barátnője férjének, Tarkienak is nyoma vész az Államokban. A két férfi valószínűleg egy áruló üzlettárs felkutatására indultak; a kalandban pénz és barátság is kockán forog. Becky egy egész kis kompániával szegődik a nyomukba, és a keresésben segítségükre van apja régi térképe meg egy minden karácsonykor újramesélt történet. Útközben, a kényszerű összezártságban aztán rá kell jönnie, sokkal több rejtélyt kell megoldania, mint amire eredetileg számított. A szövevényes nyomozás közben legjobb barátnője bizalmát is vissza kell szereznie, és segítenie kell annak megroggyant házasságát rendbe szedni. A nagy vegasi átverés után egy kérdés marad: ki adja vissza a boltkóros vásárlókedvét.

A New York Times bestsellerszerzője, Sophie Kinsella hősnője, a boltkóros Becky Brandon (született Bloomwood) amerikai kiruccanását ezúttal fergetegesen kacagtató úti kalandokkal folytatja a Vadnyugaton és Las Vegasban"

Meredith Wild: Rád kattanca 5.

Hacker-sorozat

rad-kattanva-5.jpg

(borito)

Megjelenés: 2018.02.01

Ár: 3599 Ft

"Újabb viharfelhők gyülekeznek a Landon házaspár felett. Kísért Blake hackermúltja. Vajon mit követett el, ami alapjaiban rendítheti meg a kapcsolatukat? Blake eltemetné a múltat, de Erica harcba száll, hogy tisztázza férje nevét."

Brittainy C. Cherry: Csendfolyó

Az vagy nekem 3.

csendfolyo.jpg

(borito)

Megjelenés: 2017.09.01

Ár: 3599 Ft

"Váratlan szövetségesek.

Mivel minden sarkon veszély leselkedik rájuk, Evie kénytelen megbízni az újdonsült szövetségben. Nemcsak a többi Arkánummal kell megküzdeniük, hanem a zsákosokkal, a posztapokaliptikus viharokkal és a kannibálokkal.

Torokszorító árulás.

Amikor Evie találkozik a Halállal, a dolgok még bonyolultabbá válnak. Bár szerelmes Jackbe, a veszélyes lovaghoz is vonzódik. Valami összeköti a Császárnőt és a Halált. Evie nem emlékszik a történetükre – a Halál viszont képtelen felejteni…"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lapozgatok.blog.hu/api/trackback/id/tr9112432859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása