Lapozgatók

Jay Crownover - Rule

2017. március 04. 18:56 - Horváth Gábor Andor

Marked men sorozat

Jó hír az Ulpius kiadó rajongóinak, ugyanis a Könyvmolyképző átvett két, az olvasók számára már elkaszáltnak hitt sorozatot pedig több embernek a kedvence közé sorolható. Az egyik ilyen sorozat a Valós. Katy Evans – Real című könyvének fordítása 2014-ben jelent meg hazánkban és két év után folytatódni látszik végre. A könyvmolyképző honlapján már előkészületben van a könyv és árazás alatt áll. Sajnos az itthoni borítóból még nem kapott ízelítőt az olvasóközönség.

covers_294602.jpg

/Real/

Forró. Szexi. Izmos. Fájdalmas. Valós. Perzselő nemzetközi bestseller, mely elsöpör mindent, amit korábban a szenvedélyről képzeltél…

Remington Tate rossz fiú hírében áll a ringben is, ringen kívül is. Gránitkemény teste és nyers, állati ereje őrületbe hajszolja női szurkolóit. Neki azonban attól a pillanattól, hogy a szemébe nézett, nem kell más nő, csakis Brooke Dumas. Vágya színtiszta, ellenállhatatlan és VALÓS.

Brooke számára álomállásnak tűnik a jól fizető új, sportterápiás munka: karban tartani Remington testének tökéletes gépezetét. De mialatt vele és csapatával sorra látogatja a földalatti harc veszedelmes arénáit, Brooke testében is fellobbannak a legősibb vágyak. Ha volt is olyan pillanat, hogy Brooke és Remy csak flörtöltek egymással, hamarosan mindkettejükben kibontakozik az erotikus megszállottság, és kapcsolatuk ennél is többel kecsegtet.

Izzó vágyuknak azonban sötét oldala is van. Vajon képesek lesznek-e kitartani, amikor fény derül Remy legmélyebb titkára, és Brooke-nak családja segítségére kell sietnie – vagy hirtelen minden, amit olyan valósnak véltek, szertefoszlik, mint a káprázat?

 covers_264753.jpg

/Mine/

„Bármit hajlandó vagyok megtenni, hogy az ENYÉM legyen.” – Remington Tate

A nemzetközi bestseller VALÓS-ban az Underground boksz-bajnokság megállíthatatlan rosszfiúja, Remington Tate, megtalálta méltó ellenfelét. Brooke Dumas, akit azért szerződtettek, hogy tökéletes kondícióban tartsa a férfi testét, olyan elemi ösztönöket ébresztett fel Remington „Remy” Tate-ben, amik olyan ősiek, mint az emberiség maga… most pedig képtelen a nő nélkül élni.

Broke sosem gondolta volna, hogy egyszer majd egy olyan férfi mellett fog kikötni, aki minden nő álma, azonban nem minden álom ér boldog véget, és pont, amikor a leginkább szükségük lenne egymásra, Brooke-ot elragadják a ring mellől. Így most, hogy elválasztja őket a távolság és a sötétség, Brooke számára nem marad más, minthogy megküzdjön annak a férfinak a szerelméért, aki csakis az övé.

Küzdelem a ringben és a ringen kívül…

 a5f021_4c7978c7278e4343a244f5b7ac0f601e_jpg_srz_235_353_85_22_0_50_1_20_0_00_jpg_srz.jpg

/Kép/

A másik szívemnek fontos könyvsorozat a Marked men, amit a könyvmolyképző folytatni készül az idei, 2017-es évben Jay Crownover-től, de még nincsen nyoma az előkészületnek sajnos. A sorozat első kötete 2012-ben jelent meg az Ulpius ház könyvkiadónál. Azóta az író más sorozatai megjelentek magyarra fordítva hazánkban, mint például a Welcome to the Point c. sorozat melynek két megjelent kötetével dicsekedhet a Harlequin Magyarország kiadó, melyek A tetovált srác és Az utcák királya, de ezekkel a könyvekkel egy másik blog bejegyzés során szeretnék foglalkozni.

covers_411502.jpgcovers_427354.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/borító1/

/borító2/

Akik nem tudták megvárni a sorozat folytatását itthon könyvformátumú kiadásban számos rajongói fordítást olvashattak, amelyek interneten terjedtek. Szerencsére nagy rajongói tábort szerzett magának az írónő a hazai berkekben, így talán ennek köszönhető, hogy folytatódik a régóta várt sorozat. Az elsőre zord külsővel rendelkező személyiség mögött egy nagyon kedves és közvetlen hölgy bújik meg, aki imádja a rajongóit és próbál velük közvetlen kapcsolatot tartani. Például ha az ember úgy érzi, hogy szeretne valami plusz információt megtudni vagy az írói munkáját dicsérni bármikor írhat egy emailt, amire hosszabb-rövidebb időn belül választ is fog kapni az olvasó. Saját tapasztalatból mondom. Könyveinek varázsa abban rejlik, hogy akárcsak az írónő, a történeteinek szereplői is nagy tetoválás rajongók. Nem sok könyvben találkoztam eddig ilyen nagy részletességgel leírt rosszfiúkkal, akiknek bőrük minden négyzetcentimétere ennyire részletesen lenne leírva. A ma értékelt könyv főszereplője is egy tetoválószalonban dolgozik. Neve Rule és mind a két karja teljesen ki van varrva.

covers_259969.jpg

/Rule/

Shaw Landon attól a pillanattól fogva szerelmes Rule Archerbe, hogy meglátta őt.

A lányt nem taszítják piercingjei, tetoválásai és vad természete. Noha tisztában van vele, hogy Rule nem hozzá való, szívének nem tud parancsolni.

Rule tökéletes ellentéte mindannak, amit Shaw, a tiszta lelkű orvostanhallgató képvisel.

Egy olyan fenegyereknek, mint Rule Archer, Shaw Landon egy beképzelt királykisasszony – és nem utolsó sorban halott ikertestvére ex-barátnője. A lány mások szabályai szerint él, Rule csakis a saját feje után megy. Nincs ideje a Shaw-féle jóravaló, rendes lányokra, még akkor sem, ha ő az egyetlen, aki igazán ismeri őt.

De a rövid szoknya, a túl sok pohár születésnapi koktél és a megvallott titkok egy olyan estéhez vezetnek, melyet egyikük sem tud feledni.

A párnak most azzal a nehézséggel kell szembenéznie, hogy egy olyan lány, mint Shaw és egy olyan fiú, mint Rule hogy tudnak együtt maradni anélkül, hogy tönkretennék szerelmüket, vagy ami még rosszabb… egymást.

A történet elég lassan akart beindulni  és talán az olvasónak meg kell, hogy legyen a könyvhöz a hangulata, hogy élvezni tudja a cselekményét. Könnyen át lehet élni a karakterek érzéseit és az olvasó így azonosulni tud velük. A szereplők részletesen kidogozottak, ezért hamar megismerhetjük gondolatvilágukat és életüket. Sajnos tartalmaz a könyv tragikus elemeket, ami meg tudja siratni az olvasóközönséget, de ahogy minden romantikus könyv ez is happy enddel ér véget szerencsére. Mindennek ellenére a cselekmény magával ragadja az embert, mivel nagyon hasonlít a valódi élethez a történet. A könyv felétől szinte szerelembe lehet esni a főszereplőkkel és úgy érezhetik, hogy a való életben is meg szeretnék ismerni őket, esetenként elhívni őket egy randira. Kifejezetten tetszett a könyvben és úgy érzem, sok embert érint a mai társadalomban, hogy a tetovált karaktereket sok helyen nehezen fogadják el, ami a való életben is igaz. Ezért is mondható, hogy nagyon hasonlít a történet a való élethez és nagyon átélhető a karakterek érzésvilága.

Összefoglalva, ha egy nagyon átérezhető történetre vágysz, vagy netán te is tetovált vagy és érdekelnek az életstílusodhoz hasonló történetek bátran vágj vele a könyvbe, biztosan nem fogsz csalódni. Hamar meglátod a történet mögött az író kedves, közvetlen jellemét és a szívedbe fogod zárni egy életre.

covers_248839.jpg

/Jet/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lapozgatok.blog.hu/api/trackback/id/tr6712312045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása