Lapozgatók

Sarah J. Maas Viharok Birodalma

2017. november 19. 22:19 - Horváth Gábor Andor

Örömmel jelentem, hogy előkészületben van az Üvegtrón sorozat 5. kötete a Könyvmolyképző webáruházban. A Viharok Birodalma címre hallgató rész várható megjelenése 2017 ősz, de bízzunk benne, hogy nem csúszik meg nagyon a kiadás és legkésőbb Karácsonyra már a kezünkben tarthatjuk csodás példányunkat belőle.

Nem is húzom tovább az idegeket, mutatom a borítót és a fülszöveget nektek. Elég ígéretesnek mutatkozik.

"A világot az álmodók mentik meg és építik újjá.

Alig kezdődött meg Aelin Galathynius hosszú útja a trónjáig, máris háború fenyeget. Útja során elveszített, de szerzett is szövetségeseket, barátságok köttettek és szakadtak meg, miközben a mágikus erőt birtoklók és azt nélkülözők is konfliktusba kerülnek.

Aelin szíve az oldalán harcoló hercegé, hűsége pedig a védelmére szorulóké, akikért mágiája utolsó cseppjét is kész odaadni. Ám a múlt borzalmas bugyraiból szörnyetegek bukkannak fel, és a sötét erők felsorakoznak, hogy leigázzák a birodalmát. Egyetlen esélye marad, egy kétségbeesett küldetés végrehajtása, ami a végét jelentheti mindannak, ami Aelin számára drága.

A kirobbanó sikerű Üvegtrón sorozat lélegzetelállító ötödik kötetében Aelin válaszút elé kerül: mit és kit áldozzon fel azért, hogy megakadályozza Erilea széthullását."

7924_b1.jpg

 

Ha felkeltette a figyelmetek a könyv, ezen a linken tudjátok figyelemmel kísérni a megjelenését és az elsők között lecsapni rá:

https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/sarah-j-maas-viharok-birodalma-uvegtron-5-7924

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lapozgatok.blog.hu/api/trackback/id/tr6513312301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása